Begravningar

Har du/ni tankar kring begravningsceremonin? Önskar du/ni ta farväl på ett personligt sätt? Jag hjälper er att i lugn och ro känna efter hur ni önskar att begravningen ska se ut och på vilket sätt du/ni önskar föra personen till sin sista vila. Tillsammans skapar vi ett vackert avslut. Begravningen vi utför går under beteckningen borgerlig begravning, och kan utföras i ett kapell om så önskas.

 

 

"I våra hjärtan finns du för alltid kvar."

 

 

"Med sin fantastiska karisma, humor, lugn och eftertänksamhet, gjorde Sandra ceremonin till något, långt mer, än vi hade tänkt oss!! Det blev ett innerligt, varmt och kärleksfullt farväl ! Mina släktingar och vänner sade att det var den finaste begravning de varit på!! Även Fonus representant, som närvarade vid ceremonin, kom fram till mig efteråt, och uttryckte att det var den finaste ceremonin han hade varit på!!! Det borde finnas fler av hennes sort, inom Fonus, uttryckte han det! Mina varmaste rekommendationer till att välja Sandra, om du vill göra något extra av begravningen!!!"


Charlotte Åberg / med familj!!

 

 

Jag kan varmt rekommendera Bjørg Wiberg, leg sjuksköterska och sorgterapeut om man önskar extra stöd i sin sorgeprocess. Med Bjørgs lyhördhet och förståelse känner man sig trygg och hållen. Läs gärna mer www.finndininrekraft.se