Vigsel-Partnerskap

Har ni tankar kring vigselceremonin/partnerskap? Vill ni vara delaktiga och bestämma över vilka löften som ges och hur ceremonin ska se ut? Jag arbetar som borglig vigselförättare och erbjuder er att skapa en personlig ceremoni där er kärlek står i fokus och era speciella val respekteras. Jag hjälper er att känna efter vad som sker i livet, vilka löften ni önskar ge varandra, vilken värdegrund ni vill bygga ert äktenskap på och utifrån detta skapa en vacker värdig ceremoni tillsammans med er.

 

Platsen kan vara oerhört viktig, kanske där ni träffades första gången, den första kyssen eller av annan viktig betydelse för just er. Allt är möjligt och jag brukar säga att jag har två begränsningar, inte högt upp i luften, eller ner på havets botten.
Jag har ett fantastiskt fint samarbete med musiker och sångerska Cicci Landen www.ciccilanden.se

 

 

Förnya era löften

Livets berg och dalbana kan vara stora påfrestningar för oss i våra relationer och det är många par, som önskar förnyar sina löften av olika anledningar. En nystart med nya värdegrunder där man gemensamt ser framåt och lägger det gamla bakom sig. En hyllning till sig själv, varandra och livet att man tagit sig igenom och önskar skapa en ny väg tillsammans. Ett alternativ är just en hyllningsceremoni till det nya livet. Jag tillsammans med er skapar denna hyllningsceremoni och gör den till er sanning.

 

 

Amor Vincit Omnia
- Kärleken övervinner allt

 

Vergilius 19 f.kr.

 

 

"Vi rekommenderar varmt Sandra Hofer som prästinna. Vi fick vara med om en magisk vigsel på Backåkra och Dag Hammarskölds meditationsplats. Sandra är en varm och jordnära person som inger förtroende och hjärtlighet. Den här ceremonin passade oss perfekt utifrån vårt andliga perspektiv och närheten till naturen. Vi skrev våga egna löften som Sandra läste upp och kunde själv forma vår speciella dag med hjälp av Sandras fantastiska medverkan."

 


Med värme o kärlek Maria Viklund Ove Norrman Viklund