Kvinnoretreater i Kärlekens helande magi

Tillsammans med min älskade vän och kollega Marie Egelotz skapar vi retreater där intentionen är att väcka magin, vår innersta kraft. Där vi skapar t.ex. vandrande meditationer, gudinneyoga, ceremonier, frigörande dans, tantra dans, sharings, olika typer av kraftfulla övningar och en massa härlig njutning. Vi kommer även att erbjuda magiska söndagar med en härlig blandning av kvinnlig njutning.

 

Marie och jag driver även företaget Livets Dans, tillsammans där vi främst riktar oss till barn och ungdomar i grundskolan.

 

 

Gudinneyoga och frigörande dans

Ordet yoga är sanskrit för förening. I Gudinneyogan kan vi förenas med gudinnorna inom oss. Gudinneyoga är en väg till njutning. Den tar oss in i djupet av vårt innersta väsen och lockar fram livskraften och längtan till att leva ett djupt, innerligt och vackert liv. Det är som en vägledd meditation med mjuka och sensuella rörelser som passar alla kroppar.

 

Gudinneyoga är återkommande på kvinnoretreaterna och jag håller dem även i separata grupper. Den frigörande dansen blir en meditation där hjärtat kan öppnas. Vi skapar en trygg, kärleksfull atmosfär där du kan vara dig själv helt utan krav. En kvinnoretreat i kärlekens helande magi utan frigörande dans, är som en himmel utan stjärnor.

 

 

Kvinnocirklar

- Bejaka din inre Gudinna och återupptäck de kvinnliga
konstarterna genom kvinnlig njutning.

 

Vi lär oss hemligheten med passioner, att verkligen njuta och älska sig själv. Tro det eller ej, men de flesta kvinnor vet inte vad de verkligen njuter mest av. I mina kvinnocirklar skapas ett heligt rum. Allt som sägs och görs stannar kärleksfullt inom cirkeln. Här är det möjligt att öppna sina hjärtan och bli emottagen och accepterad precis som den vi är. Där alla våra känslor och uttryck är tillåtna.