I mitt hjärta finns en vision om att leva mitt liv i sanning, kärlek, glädje, njutning och skönhet. På min väg i livet önskar jag sprida kärlek, ljus, mod, möjligheter, hopp och healing, för tiden är inne att leva drömmen fullt ut och för detta krävs det mod. Mod att våga öppna upp sig och säga Ja till livet och ta emot allt som det är.

 

 

Genom vackra personliga unika ceremonier hylla livets alla cykler. Skapa gemenskap och högtid med eftertanke i det som sker. Hylla livet när det lilla barnet fötts, hylla inträdet i vuxenlivet, hylla kärleken när vi önskar knyta våra band. Hylla och skapa ett vackert avslut till en annan plats.

 

Tillsammans med min passion och nyfikenhet till livet har det tagit sig många spännande äventyr i mitt yttre och inre liv. Den största upptäckten och inspirationen till att ta steget fullt ut och in i mitt liv, fick jag längs min vandring på pilgrimsleden El Camino de Santiago Compostella. Efter min vandring, vandrade jag vidare på Sofiainstitutets helande ledarskapsutbildning, Prästinnans väg.

 

 

PRÄSTINNANS VÄG

- Sofiainstitutets Helande Ledarskapsutbildning

 

Vi som har gått den Helande ledarskapsutbildningen, Prästinnans väg, är utbildade i att lyssna, vägleda och stödja människor samt vara ceremoniförrättare vid dop/namngivning, vigsel/partnerskap och begravning.

 

Sofia betyder visdom på grekiska. Visdom och kärlek är Sofiainstitutets ledord och står för tidlösa andliga principer som t.ex. kärlek, visdom, försoning och förlåtelse. Vi som går prästinnans väg är religöst och politiskt obundna. Vi arbetar för en hållbar värld och verkar i fred och samförstånd, där skönhet, visdom och frihet ligger som grund för vår livsåskådning.

 

Kraft och inspiration hämtar vi bland annat från naturen. Vi arbetar inom olika verksamhetsområden med exempel ledarskap, retreater, freds- och sinnesromässor samt alternativa förrättningar och ceremonier. Fredens språk och tolvstegsprogrammet är viktiga hörnstenar i vårt arbete.

 

Jag arbetar även med personlig och andlig utveckling.

 

 

 

 

 

       Vy från pilgrimsleden El Camino de Santiago Compostela