”Kan varmt rekommendera Sandra Hofer för alla former av ceremoniella förrättningar. Sandra är djupt dedikerad sin uppgift och har visat mycket stort engagemang och kunskap på Sofiainstitutets ledarskapsutbildning där vi bl.a undervisar i Nya tidens alternativa förrättningar. Jag vet att Sandra verkligen kan skapa och respektfulla, vackra och värdiga ceremonier. Hennes önskan att vara i service för andra människor gör henne unik.

 

Hon behärskar alla dem saker vi värdesätter när vi lägger grunden för livsbejakande värdegrunder som t.ex. kärlek, respekt, vördnad, vänlighet och humor osv. Hon har stora ledaregenskaper, integritet och kunskap. Hon är en av dem deltagare vi har på utbildningen som jag på en gång känner att jag vill fortsätta att samarbeta med. Hon är fin i ordets alla bemärkelser och kan varmt rekommenderas till alla former av förrättningssammanhang.”

 

Agneta Nyholm Winqvist, författare, Sofiainstitutet

 

 

”Sandra har betytt oerhört mycket i mitt liv. Med hennes fantastiskt fina vägledning har jag sakta men säkert vandrat framåt i livet.
Sandra är mycket empatisk inkännande, intuitiv, lyssnande, ärlig, omfamnande och närvarande som människa och i sitt yrkesutövande.
Hon finns etsad i mitt hjärta för all framtid.
Ingen kan glömma Sandra.
Hon finns alltid där för någon.
En ängel på jorden.”

Agneta Wixell

 

 

 

”Jag är så glad, lycklig och tacksam att jag fick chansen att delta. Sandra och Marie, ni är som gjorda att ha sådana fina retreaters. Detta skulle alla kvinnor få chans att åka på. Hoppas på fler fina möten”

 

Maria Brookes

 

 

”Tack för en magisk helg”

 

Lisbeth J

 

 

”Vilken härlig känsla jag har i kropp och själ !!! TACK!!!"

 

Agneta D

 

 

”Suger på karamellen efter en helg på magiska vackra Sinnesfred med superduper gudinneledare Sandra och Marie”

 

Erika G

 

 

 

"Att ha fått lära känna Sandra är som att få komma hem… Sandra har en enastående förmåga att hjälpa människor ta fram det finaste de har inom sig. Hon har hjärtlig, innerlig vilja att se vår potential och är en fantastisk bra lyssnare. Hon förstår snabbt vad och hur man tänker och” känner” in vad man behöver. För mig utstrålar hon kärlek, genuinitet, magi och värme. Livet är en ständig utveckling och jag känner innerligt att jag nu är på min väg hem…"

 

Maria Brookes

 

 

"Sandra har i allra högsta grad bidragit till att skapa förutsättningar och bädda för den känslan genom glädje, värme, varsamhet och närvaro. Sandras förmåga att leda Mindfulnessgrupper och uppmärksamma individen i gruppen gör henne till en empatisk instruktör med ett innerligt genuint engagemang för sitt uppdrag. Vi ger Sandra våra varmaste rekommendationer!"

 

Fackförbundet Unionen

 

 

”Eftersom vi arbetar med friskvård både för kropp och själ här på Harmonigården så vill vi varmt rekommendera Sandra Hofer med hennes Mindfulness/Meditation. Vi har haft förmånen att använda hennes kompetens i vårt Smärtprogram (vi har avtal med Region Skåne) – där hon i en av våra patientgrupper arbetade med Mindfulness under 8 veckor. Denna smärtgrupp fick fantastiska resultat – både sömn och smärta förbättrades avsevärt för hela gruppen! Hennes lugna sätt, lyhördhet och kunskap vill vi gärna att fler ska få ta del av! Tusen Tack kära Sandra!"

 

Birgitta Björkman med personal / Harmonigården